Oransje

Ja, sånn ble buksen min. Inspirert av de tidlige herrebuksene som kort fortalt ble til fordi de var mer praktiske enn de "benklærne" som var før der igjen. Vi skulle ha både gylf og lommer, så jeg tok like så godt en rompetaskevri med lommen midt foran (over gylfen). Har også lommer i siden og bak, men det er jo ikke like gøy. For å toppe det hele valgte jeg en knall oransje farge nå mot sommeren. Haha, er dette noe dere ville gått i?

Neste prosjekt er skjorte..men først skal vi jobbe med skinn! Det gleder jeg meg til. En dag...en dag skal jeg lage meg den perfekte skinnjakken.

God helg!

10 kommentarer

Kule Kristine

28.jan.2011 kl.22:07

Flinka!! Wow -du imponerer! Jeg ønsker meg en fin sommerkjole... hint hint ;) :P

Renate

29.jan.2011 kl.00:24

Kule Kristine: Hehe, takk! Greit å vite :p

Sequin.

29.jan.2011 kl.08:20

Kjempe kul, jeg kunne fint hatt på meg den ja :) du er flink babe

Synn

29.jan.2011 kl.13:01

Så utrolig kul snuppa! Den var jo helt toppers til deg også :D

Du er så flink!

Renate

29.jan.2011 kl.18:12

Synn: Tuuuuuusen takk!

nih-cathi

30.jan.2011 kl.08:56

Du er rå! Har nok arvet syskillsa dine av meg, mohaha

Savner deg!

Renate

30.jan.2011 kl.16:54

Nih-Cath: Ja, det tror jeg også :) Savner deg også babe!

missM

07.feb.2011 kl.13:40

Så utrolig stilige bukse! Jeg kunne helt klart ha gått med noen sånne! Rompetaska var forresten knall, måtte jo bare være med :)

Tuva

14.feb.2011 kl.11:40

Du er utrolig flink! Jeg har tenkt å prøve meg etter vgs som motedesigner å gå på skole for å lære det, men hvordan kom du i kontakt med diesel og har du noe utdannelse innen dette? trenger noen råd:)

Renate

16.feb.2011 kl.10:39

Tuva: Tusen takk! Nå ser jeg at når jeg har skrevet at jeg arbeider hos Diesel kan det se litt misvisende ut. Jeg arbeider kun deltids medarbeider i klesbutikken i København. Jeg fikk jobben ved å levere en søknad i butikken, hvor jeg så ble innkalt til to intervjuer, hvor på det siste fikk jobben. Så jeg arbeider ikke med noe design i forhold til Diesel.

Ang. motedesign så anbefaler jeg å søke Danmarks Designskole (København), Central Saint Martin´s (London) eller Parsons (New York). Disse vil jeg si er de mest prestisjefylte. Vil du studere i Norge har du Esmod (som jeg ikke vet noe særlig om), og i København vil jeg også anbefale Margrethe-skolen. Det er her jeg studerer, og i motsetning til i hvert fall de tre største skolene som legger veldig stor vekt på det kreative, får du her en skikkelig god innføring i søm og arbeidet rundt designprosessen også. Hvis du lurer på noe mer er det bare å sende meg en mail :) rrh_98@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

hits