Nw aprtmnt

Nå har jeg endelig flyttet inn i ny leilighet, og ting begynner å komme litt i orden. Trenger kun å få opp noen knagger, og fikse litt flere oppbevaringløsninger. Perfekt. Rommet mitt er ca tre ganger så stort som det forrige, og leiligheten er fortsatt like sentral. Det er nemlig leiligheten under..haha. Dvs. at jeg forstatt har innsyn til Acne sine prøverom, muligens enda bedre enn før. Minuset her er jo at de også har innsyn til meg.

Ellers har jeg kosa meg veldig i helga, med besøk av kjæresten. Deilig! Nå er jeg allerede (nesten) halvveis i skoleuka, og på lørdag drar jeg til Norge!! Woho! Gleder meg helt vilt! Skal blir så deilig å se familie og venner igjen :) Deretter er det en uke på skolen igjen, før vi drar til Paris. Og som ingen av dere klarte å gjette (?!!), så skal vi på Paris Fashion Week. Gleder meg som en unge til å se alle de flotte antrekkene, forhåpentligvis et show og ikke minst Paris!

God natt!

4 kommentarer

Cath

09.feb.2011 kl.10:03

Føler det bildet her sier veldig mye om åssen leiligheten ser ut, hoho

Ravnit

09.feb.2011 kl.13:08

Hahaha, akkurat det jeg tenkte på! Vil se den fra alle vinkler, og alle kroker må dokumenteres! hoho :D

Renate

09.feb.2011 kl.15:03

HAha, det var da heller ikke meningen :p Jeg må få heelt orden før jeg legger ut bilder. Men dere skal få se da vet dere :p

Synn

10.feb.2011 kl.21:02

Gleder meg til å se den nye leiligheten :D

Skriv en ny kommentar

hits