29.mar.2011


?

?

?

?


?

 


Nå har jeg brukt en hel uke på å laste opp bildene fra Londonturen.. En HEL uke! Og dette er kun Iphone bilder. Herlig med god internettforbindelse. Er litt morsomt at bilde nr to ser ut som et maleri..det sier jo også noe om kvaliteten på bildene.

Det var deilig med en liten ferie innimellom oppgaver og stress. Kom i skikkelig vårstemning! På torsdag var vi på teater og så Løvenes Konge. Utrolig bra! Fredag feiret vi bursdag og dro ut på et sted som heter Favela Chic. Det var også utrolig fett! Det var palmer, god mat, merkelig veggkunst (som inkluderte alt fra avispapir til grafitti) og en 40-50 år gammel DJ som spilte sykt bra musikk! På søndagen var vi i Camden og kikket på markedene og vintagebutikkene der. Utrolig mye kult å se på. Veggmaleriene er derfra. Restauranten dere ser bilde av var marrokansk, og hvis man ville sitte ute, SKULLE man røyke vannpipe. Ville man ikke det, hadde man ikke noe annet valg enn å sitte inne, eller finne et annet sted å spise. Bra helg!

I dag kommer verdens vakreste (søster) på besøk!! Gleder meg!

2 kommentarer

Synn

02.apr.2011 kl.11:44

Ser ut som du har hatt det finfint :)Jeg stussa litt når jeg så bilde nr 2 ja ;) hehe.. Kos deg med Cath i helga, vi gleder oss stort til torsdag, JIPPI :D

Renate

06.apr.2011 kl.14:51

Synn: Mhm. Hehe, ja. Det ser helt merkelig ut. Det gleder jeg meg til også!! <3

Skriv en ny kommentar

hits