A day at the beach

I dag har det vært/er det Store Bededag, aka helligdag her i Danmark. Alt er stengt, også skolen. Derfor ble vi "tvunget" til å ta en fridag i dag. Det har vært en skikkelig deilig dag! Jeg bestemte meg for at siden det var strålende vær i dag skulle jeg nyte dagen ute, og ikke sitte inne nå som jeg endelig hadde muligheten til å gjøre noe annet. Jeg startet dagen med en joggetur for å teste asfalt/grusformen, og den var som jeg fryktet - ræva. Leggene min nekter simpelthen å løpe på noe annet enn tredemølle og intervaller. Akkurat nå ser jeg ikke lyst på en mil på asfalt i Oslos gater den 18. juni for å si det sånn.. Men, det er en måned igjen.

Da jeg kom hjem fikk jeg med meg Elise og Sonja ned til Amager Strand for å sjekke ut stranda og ta en is. Da vi gikk ut av Metroen og tuslet nedover mot stranda var det akkurat som om vi hadde kjørt for langt og endt opp på en eller annen sydenstrand (..hø hø hø...) Det var så deilig der! Det blir nok helt klart noen solfylte dager der før jeg drar tilbake til Norge, hvis jeg får muligheten! Is ble det ikke, men isteden dro vi til Kongens Have (like ved leiligheten), og koste oss med jordbær.

Jeg har også vært veldig flink i dag og vasket hele leiligheten og hatt storrengjøring på kjøkkenet! Men det var etter at sola gikk ned selvfølgelig :p Eksamen ble utsatt til etter jobb i morgen.

Forresten, ang. eksamen.. Jeg kom jo ned igjen hit tirsdag kveld, og hadde det forresten veldig deilig hjemme. Uansett, onsdag gikk det skikkelig dårlig på skolen. Og det gjorde det torsdag også. Jeg satt fast, kom ingen vei. Men etter jobb i går løsnet det litt, så på mandag og tirsdag satser jeg på at det kjører videre igjen. I helgen blir det jobbing på mappen, fordi jeg ikke har noe stoff å sy i ennå. Det må nemlig kjøpes på mandag, muligens tirsdag. Vi hadde også fitting på modell på torsdag, og det var det eneste som gikk ganske greit. For at tøyet skal passe henne må jeg bare gjøre noen få endringer på noen av plaggene, helt greit. Så da har jeg vel en modell i boks.

Nå er det sengetid. Ha en flott lørdag :)

6 kommentarer

Catti

20.mai.2011 kl.23:50

DET så digg ut:D

Synn

21.mai.2011 kl.11:10

Jeg stemmer for beach håndball i sand isteden for en mil med asfalt ;) hihi. Så ut som dere kosa dere, og ja det så ut som om dere var på en strand i syden. Skulle gjerne hatt en sånn strand og litt mer sol her nuh ;)

Renate

21.mai.2011 kl.12:15

Catti: ja, kanskje du skal komme hit en tur når jeg har levert eksamen??? Så kan vi ligge på stranda :)

Renate

21.mai.2011 kl.12:16

Synn: hehe, ja det hadde vært noe :) her er det faktisk skkkelig fint vær nå, og hvor er jeg? På jobb :(

Spap

21.mai.2011 kl.15:06

Vi sjekker bloggen din sammen med farmor.

Du fortjente en dag på stranda!

Klem fra farmor, mams og paps.

Renate

21.mai.2011 kl.18:41

Spap: Så koselig :) Takk, det synes jeg også! Hils farmor tilbake fra meg :)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits