Livets tre

I går kastet jeg bort 2 timer og 20 minutter av livet mitt. Eller strengt tatt var det vel nærmere 3 timer og 20 minutter jeg kastet bort, hvis du regner med den tiden Elise og jeg brukte på å gå frem og tilbake til kinosalen.

Det hele startet med at jeg hadde lyst til å gå på kino, og spurte om Elise ville med. Vi bestemte at vi skulle velge film når vi kom bort, men hadde noen alternativer i bakhånd. Da vi kom dit så vi en film som het The Three of Life, som vi hadde snakket om tidligere, med bla. Brad Pitt og Sean Penn. Vi bestemte oss for denne, og gikk spente inn i kinosalen..

Etter 25 minutter med reklame, startet den endelig. Den var litt tam i begynnelsen, men jeg tenkte at det kom sikkert til å bli bedre. Ca en halvtime inn i filmen, starter noe jeg vil beskrive som verdens skapelse og vi får oppleve fosser, vulkanutbrudd, dinosaurer og mye annet jeg ikke kan forklare med ord.

Det var to personer som gikk fra salen under filmen, men da folket i salen klappet da rulleteksten kom, forstod vi at det ikke kun var oss to som satt der og syntes det vi nettopp hadde sett var merkelig. Og da er jeg rimelig sikker på at det ikke var klapping fordi filmen var fantastisk, i og med at det var et sukk av lettelse som gikk igjennom salen samtidig.

Jeg forstår filmen, og etter å ha lest om den i etterkant forstår jeg enda mer. I tillegg er visst regissøren ikke en stor fan av dialog i filmene sine, og det satte et tydelig preg på filmen, da jeg aldri i mitt liv har hørt så mye knasking og knitring i kjever og godteposer i en kinosal før. Grunnen til at vi ikke gikk var vel at man får følelsen av at noe skal skje som forklarer alt (..men det kommer ikke..) og at det er vakre bilder og lyd. Og som jeg leste i en anmeldelse nettopp, skal du se filmen, gå dit med åpent sinn og la de psykiske opplevelsene fange deg - ikke prøv å forstå, for det vil du mest sannsynlig ikke (med mindre du leser om filmen på forhånd).

Her er traileren, og dessverre er det flere klipp i den som ikke er i filmen, så jeg synes ikke helt den gir det rette inntrykket. Pluss at det nesten er mer dialog i traileren enn i filmen...(neida..joda).2 kommentarer

Sequin.

22.mai.2011 kl.15:58

Haha, den er kjip! hadde litt samme følelse etter å ha sett rødhette og ulven, bortkastet tid og penger! :p

Renate

22.mai.2011 kl.16:11

Sequin.: Ja, det er skikkelig kjipt å dra på kino og føle at det er waste of time.

Skriv en ny kommentar

hits