Jackie


Caroline

Clara

Heidi

Anne-Sophie

Kathrine

Sascha

Mia

Da vi var i Paris møtte vi redaktøren for Jackie Magazine. Hvor han så senere sendte oss en mail om ikke en i klassen med blogg, ville ta noen street style bilder for de. Bildene var til maiutgavene, hvor de skulle ha bruke mye plass på stilene i de forskjellige storbyene. Byene som var valgt ut var bla. New York, Paris og København (++). Vi tok dette opp i klassen, og jeg foreslo at vi kunne bruke det som reklame for skolen og klassen, og at alle kunne bidra til bildene. Jackie skulle ha 12 bilder, så det hvis alle hadde bidratt kunne vi tatt et par bilder hver, og allikevel hatt en del og velge mellom. Det var selvfølgelig kjempestemning for det her, og jeg ble valgt ut som ansvarlig siden jeg kom med forslaget.

Selvfølgelig var det også mange av de som meldte seg til å ta bilder som ikke gjorde det, og da vi nærmet oss deadline var det kun to stk som hadde tatt bilder. Kira og meg. Stressende nok var det jo ingen som sa at de ikke hadde gjort det, før dagen før deadline, så det endte opp med at jeg selv måtte ut å ta resten av bildene. Heldigvis fikk jeg sendt de avgårde, sammen med tekst om skolen, skolebloggen, hva vi gjør og om den "Københavnske/skandinaviske stilen". Til min irritasjon får jeg en mail fra Jackie et par uker senere, hvor jeg får beskjed om at det ikke blir noe av. De som tok bilder i New York og Paris hadde ikke klart å få med navn på de som ble tatt bilde av og hva de hadde på seg. Gaah.

Men men..det var jo litt gøy å leke paparazzi for et blad også, og nå kan jeg jo heller dele noen av bildene her. De er ikke redigerte, for det skulle Jackie selv gjøre, men pytt, pytt.

Nå har jeg spist MANGE oreo´s og er rimelig klar for å gå hjem fra skolen. Det ble oreo´s isteden for trening i dag, siden jeg også har vært på jobb :)

3 kommentarer

Cath

26.mai.2011 kl.22:37

Kule bilder da!:) Selv om det var kjedelig at det ikke ble noe av. Love you! Nattinatti <3

Sequin.

27.mai.2011 kl.11:11

Masse kule outfit, som har inspirert meg i dag :)

Renate

27.mai.2011 kl.20:50

Cath: Ja, det var litt kjedelig. Jeg brukte jo en del tid på det. Men men.

Skriv en ny kommentar

hits