Gaah


Silke med maling på..

En laaang skoleuke er ferdig. Jeg føler jeg ligger etter, og alt er kaos akkurat nå. Jeg har to plagg som er halvferdige, tre meter stoff som skal farges og to plagg jeg nesten ikke har tenkt på. Jeg begynner å bli stressa. Det er tre uker igjen til jeg skal være ferdig. Jeg begynner ikke bli stressa, jeg ER stressa! Folk rundt meg begynner å bli ferdig med to, tre og snart fire av fem plagg. Shit. Shit. Shit!

Dette har vært en dårlig og lite produktiv uke, både når det gjelder eksamen og trening. Jeg har løpt to ganger, og hvis jeg får gjort det på søndag også, skal jeg ikke klage. Neste uke skal helt klart bli bedre og jeg skal være så effektiv som jeg aldri før har vært - vent å se :)

I morgen er det jobb, så skolen igjen. Gaah, gleder meg til dette er over! Det mest idiotiske oppe i det hele, er jo at vi etter eksamen har halvannen uke med undervisning igjen. Er ikke det noe av det dummeste dere har hørt!?

Natta :)

4 kommentarer

blonderogvodkashots

27.mai.2011 kl.22:52

Så flink!! Stå på, og masse lykke til :-)!!

Renate

28.mai.2011 kl.10:10

blonderogvodkashots: Takk :)

Blunke

29.mai.2011 kl.00:18

Jo, det ER noe av det dummeste jeg har hørt! Skulle jo hatt ferie med det samme eksamen var over spør du meg :) Så kult bilde forresten, vedder på at det blir super fint og at du haler i land hele oppgaven innen de tre ukene er omme på en bra måte. Heia! :)

Renate

29.mai.2011 kl.10:10

Blunke: Ja, det synes jeg også! Tror det blir utrolig vanskelig å motivere seg selv til å gå på skolen den siste halvannen uken! Takk, jeg håper du har rett :)

Skriv en ny kommentar

hits