Pearl grey + black =light grey


Tekstilfarge

Pearl grey (som er rustrød!?!?) og sort

Farging i gang..

I dag er det Kristi Himmelfart her i Danmark også. Dvs. alt er stengt - skolen også. Jeg synes vansligvis det er veldig deilig med helligdager i mai, men det er litt upraktisk at vi ikke får lov til å gå inn på skolen en gang. Men men - enda en påtvunget fridag sier jeg jo egentlig ikke nei til. Sov lenge i dag, deilig! Deretter støvsugde og vasket jeg hele leiligheten, vasket tøy og trente. Tok en rolig sykkeltur i dag i håp om å løse opp litt stive lår (og fordi jeg var for lat til å trene styrke) etter en hard intervalløkt i går. Deretter bakte jeg boller - samtidig som jeg farget stoffet til jakken jeg skal lage og skypet med Anders. Multitasking på høyt nivå!! Nå har jeg spist "middag", og skal kose meg med en bolle før jeg skifter og møter Diesel familien ved Paladskinoen. En veldig avslappet - men produktiv dag med andre ord.

Jeg var med til Distortion i går, og det var helt ville tilstander. Gatene er smekk fulle av mennesker, det er konserter rundt om i forskjellige gater til forskjellige tider og det er skikkelig festivalsteming i hele byen. Jeg står over i dag, men i morgen skal jeg være med etter jobb som paparazzi tenker jeg. Før det blir et par øl igjen på lørdag.

Jeg viser dere før og etter bilder i morgen på stoffet. Jeg er kjempespent! Det ser ut som om fargen blir ganske fin, men stoffet vaskes akkurat nå, og fargen vil uansett ikke bli riktig før stoffet er tørt i morgen en gang. Det blir spennende! Dere må krysse fingrene for meg - håper det blir riktig farge!!

5 kommentarer

Catti

02.jun.2011 kl.21:40

Jeg krysser fingrene og tror det blir braa:D

Anna Therese

02.jun.2011 kl.22:14

Du er så flink, Renate! Sikker på at dette går mer enn i boks. Gleder meg til å se deg i sommer. Lykke til med resten. Klem :)

Andy

02.jun.2011 kl.23:53

Krysser fingrene og håper denne kinoopplevelsen blir bedre enn den forrige!

Sequin.

03.jun.2011 kl.12:19

Hørtes ut som en super dag! Jeg vil også være med Diesel familien igjen :D Gleder meg så til å se kolleksjonen din :) ha en flott dag babe.

Renate

04.jun.2011 kl.00:44

Fargingen gikk bra!! WOHO!

Anna Therese: Takk, søta!! Gleder meg til å se deg i sommer også :D

Andy: Helt klart bedre, men ikke fantastisk!

Sequin: You will, baby! Det er ikke uten grunn at sjefen min sa at du og Synn skulle jobbe der hvis dere flytter til Køben! Haha!

Skriv en ny kommentar

hits