RompetaskeHar kjøpt meg en rompetaske i ekte skinn til 49 kr. Fornøyd :)

Er på skolen nå. Begynner på det fjerde plagget, selv om det tredje ikke er ferdig. Jeg må bare føle at jeg kommer videre. Jeg skal bli ferdig med alle plaggene denne uken!

3 kommentarer

Catti

06.jun.2011 kl.19:09

Det vil jeg si er et kuppsnupp! Jeg sitter å ser på objektiver til kamera på nettet.. har så lyst på et nytt! Egentlig makroobjektiv, men det har jo du... så kan jo egentlig låne det.. Men så er jo du langt unna, så det hjelper lite.. Også lyst på zoomobjektiv.... hmmm.. men faen så dyre alle er... Kanskje jeg kan bestille på ebay til Anders, så kan han ta det med hjem.. hehe..

jada, jeg gjør fortsatt alt annet enn å lese til eksamen...

Jamen, variasjon er bra! Så multitasking med plagga du lager er sikkert ikke så dumt veitu! hoho..

Catti

06.jun.2011 kl.19:11

Liker forresten at du endelig eksponerer den flotte skrotten din litt mer, men du kunne jo slengt på et lite headshoot i tillegg a du!

Renate

06.jun.2011 kl.20:20

Catti: Enig! :) Hehe, du kan låne mitt i sommer i hvert fall, men ellers blir det jo litt vanskelig. Jeg har også lyst på en skikkelig zoom-linse. Og stativ og fjernkontroll!! :D Ja, det kan du sikkert gjøre :)

Ja, kom ikke såå langt da fordi jeg mangler tråd. Og butikken er stengt. Men fikk klippet det ut osv, så er klar for å sy de opp i morgen :)

Haha, du skal få et headshot ;)

Skriv en ny kommentar

hits