Eksamen ferdig!!


Okei, den siste uken har vært CRAZY!
Det hele startet på tirsdag for en uke siden, hvor jeg skulle ha photoshoot. Jeg hadde studio, jeg hadde en mann som ville hjelpe meg med å ta bildene, jeg hadde alt, også modell. Helt til modellen sender melding på tirsdag morgen og ikke kan stille opp allikevel. Heldigvis hadde jeg helgardert meg (fordi jeg fryktet det ville skje) og spurt en klassevenninne. Dessverre for meg, hadde hun invitert til jentekveld hjemme hos seg selv akkurat den kvelden, selv om jeg hadde spurt om hun ikke kunne holde den av. Etter å ha prøvd å få tak i noen andre som kanskje kunne stille opp, måtte jeg innse at jeg ikke fikk tatt bilder den dagen, og avlyste studioet. Så snakket jeg med Marianne og spurte om hun ville hjelpe meg hvis jeg kom til Norge (i og med at jeg uansett skulle løpe Iform-løpet), og det ville hun. Hun kunne til og med stille med studio! Jippi. Så da ringte jeg min gode venn, Malene og lurte på om ikke hun ville være modell. Hun sa ja, og tidlig på onsdag satt jeg på flyet hjem.

Det var en god plan med tanke på bildene osv. Men en veldig dårlig plan med tanke på mappejobbing og ferdiggjøring av klærne. Og da jeg på fredag formiddag innså at jeg ikke kom til å ha tid til å løpe Iform-løpet heller, var egentlig bare hele turen hjem bortkastet. Så det ble mye stress for de bildene, som jeg sikkert kunne fått gjort her nede en annen dag..men men. Marianne og Malene er i hvert fall supersnille! Og jeg er veldig fornøyd med bildene, selv om jeg ikke fikk til fargepulver og Holi-tema som jeg hadde tenkt. Et farget pulver som henger i luften er nemlig ikke så lett å få tak i..

Jeg var nede her igjen søndag morgen, og jobbet hele dagen + natten for å gjøre ferdig mappen. Dessverre var det da den som trakk ned på det totale resultatet mitt. Og når jeg tenker på det angrer jeg jo selvfølgelig litt på at jeg dro hjem, og ikke innså tidligere at jeg bare kunne glemme løpet. Anyway, lesson learned. Hele prosessen jeg har vært i gjennom i løpet av de 6-7 ukene her har vært utrolig lærerik, og jeg er glad vi har denne "prøveeksamen" før neste års (som er dobbelt så mye arbeid på samme tid).

Jeg skjønner ikke at jeg har ferie..eller har jo ikke det før på fredag, siden det er skole i morgen og fredag. Men jeg skal ikke gjøre noe, og det skjønner ikke kroppen. Den kjører fortsatt på høygir. Nå gleder jeg meg bare til å komme inn i rutinene igjen - spesielt soverutinene. Hehe. Skal ikke skrive så mye mer her nå, fordi jeg vet hvor kjedelig det kan være å lese blogger (dette er nok veldig uinteressant for mange), men jeg sa jo at jeg skulle holde dere oppdatert hele veien. Nedenunder kan dere se noen av bildene som ble tatt, men det mangler ett plagg. Det får dere kanskje se en annen gang (jeg glemte nemlig halve plagget til photoshooten, så det er liksom ikke noe vits å vise det frem). Jeg glemte også passet mitt da jeg skulle fly hjem forresten..men man kan heldigvis fly uten pass i skandinavia..FLAKS! Herregud, jeg tåler ikke stress. Jeg sier ikke noe mer om tøyet eller bildene nå, men kanskje jeg forklarer litt senere. I´m done with this shit for now.

Det var kjipt å ikke få løpe når jeg tross alt har trent en del til det (bortsett fra de siste to ukene). Men, vi har overført påmeldingen til neste år, så satser på at jeg kan delta da i steden.

 


Modell: Malene Røste. Fotograf: Marianne Wåhlberg. Jakke, kjole, topp og shorts av meg.

Det var forresten veldig koselig å henge med klassen i går. Det ble vellykket selv om det var en sliten gjeng!

13 kommentarer

Ravnit

22.jun.2011 kl.17:02

Gratulerer så mye med overstått eksamen! Det ble jo kjempe bra til slutt, til tross for mye stress! Herregud, jeg har blitt skikkelig stresset på dine vegne av å lese bloggen til og med, haha.. neida, joda, neida (joda). Men kjempe bra jobba, og fiiin kolleksjon! Du er veldig flink, Renna :)

Renate

22.jun.2011 kl.17:13

HAHA. Sorry for det :p Det blir ikke mye stress her nå fremover i hvert fall. Det lover jeg :)

Tusen takk!

Linn M

22.jun.2011 kl.18:36

Du imponerer Renate!! Kjempe bra jobba, du er så flink! :) Ha en fortreffelig ferie!

Renate

22.jun.2011 kl.21:11

Linn M: Tusen takk, Linn :D

Krishna

22.jun.2011 kl.21:31

Coolt, du er flink :D Krysser fingrene for at iform-løpet ikke kræsjer med NM neste år også ;)

Sequin.

22.jun.2011 kl.22:31

Det ble kejmpe bra søta! Og om noen av plaggene er til salgs vil jeg gjerne prøve, det så super kult ut. Nå kan du slappe av å kose deg og kanskje vurdere en tur å besøke meg. Savner deg allerede. Rart når det er jeg som er så langt borte...hehe! Love ya big time.

Synn

22.jun.2011 kl.22:39

Jeg er enig med Krishna :) Og fy F så flink du er :) Koselig at Malene var modell da :)

Renate

22.jun.2011 kl.22:55

Krishna: Takk :D Ja, det gjør jeg også!! Neste år, da SKAL jeg være med også!

Sequin: Hehe, tusen takk! Ja, kanskje det :) Åja, det hadde vært digg det. Er ganske misunnelig på den stranda jeg stadig ser på bildene! Ja, savner deg også!! Masse! Love ya!

Synn: Tusen takk :D Ja, det var kjempesnilt å stille opp!

Jenter: Jeg gleder meg såååå mye til å se dere igjen nå!! Og spille volleyball, bade, grille og slå hjul i gresset!!

Ida

22.jun.2011 kl.23:15

Såå dyktig du er, Renate:) Ferie er vel fortjent:)

Blunke

23.jun.2011 kl.00:26

Wow! Ble super fint! Du er så flink altså :) Grattis med ferie og overstått eksamen. Og at du overlevde stresset. Hjælpes, nok til hjerteinfarkt!

Fabulouscrazy

23.jun.2011 kl.13:34

Så bra :) Det ble kjempefint! Flinkis :) Hvor lenge har du ferie? Jeg har tenkt å invitere til Cupcake/afternoon tea party i agust tror jeg, hehe. Er du i nærheten? Det blir ny leilighet og nye kopper :P

Renate

23.jun.2011 kl.14:56

Ida: Tusen takk :D

Blunke: Tusen takk for det :) Haha, det det var det ass. Klarer fortsatt ikke slappe av!

Fabulouscrazy: Tusen takk :D Så koselig!! Jeg er bare hjemme i starten av august tror jeg. Er ikke helt sikker ennå.

missM

06.jul.2011 kl.22:38

Så kult du hadde satt sammen bildene! Dette ble veldig bra. Og bra du tok bilder med strømpebukser til slutt ;)

Skriv en ny kommentar

hits