FiskI stad var Elise og jeg på Fisk, en café og gjenbruksbutikk, drevet av folkekirkens nødhjelp. Det var utrolig koselig og kult der! De har et lite utvalg mat og drikke, men til gjengjeld smakte det fantastisk godt. De har også masse morsomme duppeditter de selger, i tillegg til vintageklær i kjelleren. De har også et lite redesign-hjørne hvor de syr om noen av klærne. Fant en helt spesiell kjole laget av en hvit boblejakke (evt. dyne), en strikket jakke og en gul boblejakke..haha. Den var veldig spesiell - dessverre passet den ikke.

Nå kjeder jeg meg så sinnsykt - vet rett og slett ikke hva jeg skal finne på. Jeg vurderte faktisk å overtale Elise på å bli med på Transformers maraton på kino i stad. Jeg forstår ikke at jeg har fri, det føles hele tiden som om det er noe jeg burde gjøre. Jeg er utrolig rastløs, men samtidig for sliten til å gjøre så veldig mye. Har lyst til å gå å legge meg og trene på samme tid. Men jeg har ikke lyst til å legge meg, og ikke trene heller. Og så er det ikke noe fint vær, så det er liksom ikke noe å finne på ute heller. What to do!? Jeg er sulten. Mine store problemer, hø?

2 kommentarer

Sequin.

23.jun.2011 kl.15:38

Du burde se Birdesmates. Om den har kommet på Kino i København, kjempe morsom. Ellers så kan du lage en sang til meg, eller skype med meg :)

Renate

23.jun.2011 kl.19:00

Sequin.: Lage en sang til deg? Hmmm...

Skriv en ny kommentar

hits