Grillkos

Var på besøk hos Kristine sammen med Tine for noen dager siden. Det var kjempelenge siden jeg har sett de to flotte jentene, så det var veldig koselig! Sola skinte så vi kunne sitte ute i hagen og grille. Da det ble kaldt gikk vi inn og spiste dessert. Hjemmelaget sjokolademousse med jordbær OG jordbær dyppet i sjokolade. Nam! Takk for en fantastisk koselig kveld, jenter!

I går pakket Anders og jeg bilen og dro til Tønsberg for slottsfjellfestivalen. Røyksopp og Two Door Cinema Club var på programmet. Røyksopp var fantastisk bra, men de skulle ha fått lov til å spille mye lenger. En time blir for lite for et så stort "band". Det ble imidlertid en kort tur, da vi våknet til regn og kulde i dag tidlig, så nå er vi hjemme igjen. Men det var en deilig dag i går. Fint vært og god stemning. I morgen er det piratfest!

4 kommentarer

cathrine

15.jul.2011 kl.15:01

Så fine og koselige bilder! Ja, jeg kan da ikke noe for at du er som du er... haha

Wohoo, erru hjemme igjen!? Som i på stranda-hjemme?

Veronica

17.jul.2011 kl.10:02

Så fin blogg du har, Renate! Sjekk ut bloggen: www.veronicaogmarie.blogg.no. Ikke så ofte oppdateringer da - for er ikke så god til denne blogginga enda. Hehheeh.. Håper alt står bra til med deg og at du har en fin sommer :o)Sommerklem fra Veronica.

Blunke

18.jul.2011 kl.09:34

Takk for en veldig koselig dag selv <3 Digg digg digg!

Camilla

21.jul.2011 kl.10:58

Det så veldig koselig ut :)

Skriv en ny kommentar

hits