Kos

Det har ikke blitt noe særlig blogging i det siste fordi det skjer noe hver dag, og jeg har ikke lyst til å sitte inne foran dataen. I det siste har det jo til og med vært strålende vær, så da ser jeg absolutt ingen grunn til å sitte inne. Det har også vært en grusom  tid med tanke på den store tragedien som rammet dette fine landet. Det har også gjort at blogging har føltes litt meningsløst. Jeg tenker på alle som er berørt og sender varme tanker. Det er helt ufattelig hva som har skjedd.

Hverdagen nærmer seg igjen, og skolestart er rett rundt hjørnet. I kveld drar jeg tilbake til København for en uke med Fashion week + +. I morgen er det avgangsklassens show, hvor vi førsteklassingene skal hjelpe til backstage. Deretter er det et par dager fri, forhåpentligvis med sol, før det er jobbing på fredag. Så drar jeg nok hjem til moderlandet igjen til helgen for en uke med jobbing her.

Bildene over er fra den utrolig koselig innflytningsfesten til Tonje. Jeg har masse bilder fra den siste uken, så oppdateringer kommer fremover. Ha en flott dag i sola! :)


2 kommentarer

Marte

01.aug.2011 kl.21:34

Så fine alle var :) og så koselig det så ut som dere hadde det!! rene sommeridyllen :D

Renate

04.aug.2011 kl.13:25

Marte: Ja, det var skikkelig idyll :)

Skriv en ny kommentar

hits