FrelserenJeg har tilbrakt dagen i Kongens Have med en bok og godt selskap - nemlig meg selv. Deilig med en dag ute i sola før det er hverdag igjen. Jeg er igjen ikke klar for skole i morgen. Hva skal jeg gjøre nå, dra på kino, starte på en oppgave jeg har hatt hengende over meg i hele sommer (hvor deadline nærmer seg) eller fortsette å lese om Harry Hole?! Hmm..

4 kommentarer

SimenFF

21.aug.2011 kl.20:02

Jeg blei ferdig med Snømannen i går. Skal starte på Flaggermusmannen i dag også jobbe meg utover tenkte jeg ;) Liker veldig godt Harry Hole-serien til Nesbø!

vikke

21.aug.2011 kl.20:13

Jeg ville valgt Harry Hole :) Jeg leser snømannen nå.

SimenFF

21.aug.2011 kl.20:29

Jeg har egentlig aldri vært noen fan av lesing. Syns det har vært veldig BORING! Men Snømannen likte jeg veldig godt. Har bare lest type ett kapittel på senga før jeg legger meg hver dag. Men det er en start. Skal pendle fremover nå så er greit å ha noe å gjøre da. Hehe

Blunke

22.aug.2011 kl.21:39

Jeg stemmer for Harry Hole, til du får lyst å dra på kino. Bake deg noen gode muffins, til en kopp te etter det.. + et varmt fotbad. Før du begynner å tenke på oppgava, da bør du legge deg ;) hehe, nyt det siste av ferien.

Skriv en ny kommentar

hits